Een greep uit de evenementen...

Airbrush tattoo's het is zo leuk! Het is voor alle leeftijden en dat maakt het ook inzetbaar op diverse evenementen. Om een indruk te geven hieronder een paar evenementen waar Kuona tattoo's heeft gemaakt.

Het zijn er nog meer geweest en het leuke is dat er ook weer heel veel nieuwe klanten bijkomen.

...even wachten nog!

Kever meeting Dronten

www.keverclub.nl

Twee dagen gezelligheid in Dronten!

Kever weekend

Saxion Deventer

www.saxion.nl

Bij Saxion hebben ze elk jaar de introductieweek HOI. Met een prachtig logo. Of ik daar even een tattoo van kon maken.... Uitdaging, maar wel heel erg leuk geworden en een super geslaagde dag.  Volgend jaar nieuwe en oude studenten, zelfde tattoo's.
HOI tattoos gemaakt

IKW wanroij

www.ikwwanroij.nl

In 2017 voor het eerst aanwezig geweest op dit Internationale kever weekend. Omdat de reis naar huis best ver was ben ik het hele weekend gebleven ;-) Een heel leuk event!
Tattoos in style

Dorpsfeest Hoogland

http://www.dorpsfeesthoogland.nl/

Dit gezellige evenement is al jaren een begrip in Hoogland en Amersfoort. Van oorsprong een paardensport evenement. Dit is nu nog steeds een groot onderdeel. Het evenement trek jaarlijks tussen de 30 en de 40.000 bezoekers. Ook Kuona is al een aantal jaren een vast onderdeel van dit gezellige familie evenement.

Foto: deze foto is gemaakt in 2016 tijdens het dorpsfeest. Nog bezig met de laatste punten staan de eerste klanten al een mooie tattoo uit te zoeken. Deze dames zijn mooi op tijd, want enkele minuten later zal het een stuk drukker zijn ;-)


Dorpsfeest Hoogland

Stichting Rot.Jong

Als ze ergens weten hoe een leuk feestje eruit moet zien dat is het wel bij Rot.Jong. Het eerste feestje waar Kuona bij aanwezig is geweest was in een kerk. Dat klinkt misschien niet meteen heel feestelijk, maar dat was het zeker weten wel!

En van de kerk gingen we het jaar daarop naar de tennisclub ;-)

Met een op maat gemaakte tattoo was het feest compleet.

- Arminius kerk te Rotterdam, 2017

- The Temptation games, te Rotterdam 2018Valhalla

www.valhalla.nl

Al 2 jaar op rij heeft Kuona gestaan op het techno house feest in de RAI.

Speciaal voor dit evenement een tattoo gemaakt.Valhalla logo

Speciaal momentje

Soms krijg je een verzoek en dat is zo mooi daar zet je alles even voor opzij. De vrouw van een kennis van mij kwam te overlijden. Hun wens was om samen dezelfde tattoo te laten maken. Bij haar op de arm stond de gewenste tattoo, maar nog niet bij haar man. Op de dag van de begrafenis heb ik bij haar man de gewenste tattoo gemaakt. De tattoo was tijdelijk, het moment voor altijd in mijn gedachten. Zeer speciaal momentje.