Iedereen heeft er weleens over nagedacht. Zal ik een tattoo nemen?

Dan zijn er mensen die na de eerste niet meer stoppen en zijn er mensen die heel stellig zijn en zeggen nooit een tattoo te nemen. Nouja, nooit... ook de mensen die niets van een tattoo moeten hebben staan bij mij in de rij. Want ja het is toch best een keer leuk, grappig, stoer of gewoon geweldig om iemand in de maling te nemen.

Hoe leuk is het om een tijdelijke tattoo te hebben?

Een tijdelijk airbrush tattoo doet geen pijn (kan een beetje kietelen). Blijft tussen de 2 en 7 dagen zitten. Kan je er elk moment vanaf halen. Het mag gewoon van je ouders, ook als je nog geen 18 jaar bent. De tattoos zijn geschikt voor kinderen en volwassenen in de leeftijd van 0 tot 100 jaar.

Kort gezegd; een tijdelijk tattoo heeft een heleboel voordelen en is gewoon (tijdelijk) super leuk, stoer, gaaf, cool, tof, episch. En mocht je nou echt helemaal verdrietig zijn dat de tattoo eraf is. Dan kan je altijd nog de echte tattoo shop inlopen.

Natuurlijk zeg ik dat een tijdelijke tattoo geweldig is, het is immers mijn bedrijf ;-)
Maar dit zeg ik niet alleen maar dit blijkt ook uit de reacties van vaste en nieuwe klanten. De complimenten van mijn opdrachtgevers en klanten zijn geweldig. Trots ben ik op de groep opdrachtgevers waar ik mee samen werk en mee samen heb mogen werken. Dankbaar ben ik voor de mooie complimenten die ik van klanten en opdrachtgevers heb mogen ontvangen.

De vele complimenten, die niet altijd in woorden (dankjewel) worden gegeven zijn super mooi. De glimlach van een kind. De lol van een Oma die haar kleinkind voor de gek gaat houden. De 2 meiden die elkaar net vanmiddag bij het zwembad hadden leren kennen maar nu al weten dat ze BFF op de arm willen. Het zit soms in kleine dingen die ik niet snel zal vergeten.

Is het allemaal zo leuk?

Nee, net als met een echte tattoo is het moeilijk kiezen uit een lief hartje, stoere tribal, grote tijger of een van de andere meer dan 100 sjablonen, dat is soms echt een uitdaging ;-)

Ben je bezig met het organiseren van een evenement en wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op, Kuona denkt graag mee.

Wil je graag een tijdelijke tattoo, kijk dan waar ik sta op een evenement en kom dan gezellig langs. Ik heb geen shop aan huis. Ik werk alleen op locatie.

Op verzoek kan Kuona speciale tattoo's voor uw evenement of festival maken.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld het logo van het bedrijf of het festival.